Thursday, September 21, 2017

First Impression: Tukar Skin Care Kepada Avon Anew Reversalist Complete Renewal Range

First Impression: Tukar Skin Care Kepada Avon Anew Reversalist Complete Renewal Range | Been using this for 2 weeks now. Kebetulan ada offer dekat Avon, all this I can get for RM90; includes Facial Foam, Serum, Krim Siang dan Malam. Sebenarnya dah lama nak try tapi mahal sikit especially serum dia. (Save more than RM150!) So when it on sale, Lin grab la.

As earlier Lin ada beritahu dekat FB that my previous skin care (yang Lin guna since Form 3!) dah tak boleh nak cater "keperluan" kulit muka yang makin "matang" jadi Lin try yang ni dulu. So far so good with no breakouts or any allergic reaction. Kulit dah tak kering, and kurang berminyak (Kulit Lin jenis combination) Yang paling noticeable kulit makin cerah kemerahan dan bangun pagi kulit tak berminyak (surprisingly, krim malam dia quite heavy tapi tak berminyak).

Part pori-pori dengan warna kulit sekata tu belum lagi. Still ada discoloration di mana-mana and pores macam itu juga 😂 Pray it works wonder lagi another 2 weeks then Lin decide whether it betul-betul berkesan or not.

Dan tak pastilah it helps with my wrinkle ke tak, sebab Lin CUMA ada wrinkle dekat area bawah mata *menangis dalam kepasrahan* Maybe I should try their eye cream. Kumpul duit dulu. Or maybe I should start double dose of collagen. Huhu.

So, what is your current skincare?

5 comments:

  1. Replies
    1. Tulah. Dari kawan-kawan cakap memang bagus, tapi kurang product review. Kenapa ek?

      Delete
  2. assalamualaikum lin...baguslah...dulu mama pakai avon juga tapi dah lama x gunakan lg...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...