Tuesday, May 16, 2017

Rupanya Widget Follower Dekat Blogger Masih Ada!

Last time Blogger punya widget follower macam nyawa-nyawa ikan je. Kejap ada kejap tak ada. Then it's gone, like forever. It's been more than 3 years mak rasa. So mak buang and ganti dengan gadget Google Follower. Mak do saw some blogger yang guna own coding guna previous gadget, tapi mak rasa GFC lebih practical dan tak hilang-hilang. Cuma downsidenya, Google+ orang jarang buka.

Then hari ni, mak scroll-scroll More Gadget tetiba terjumpa gadget Follower (Blogger).
Jadi mak decide nak guna both follower widget (sebab mak memang tamak) - and mak cuma nak bagitahu, feel free to follow me, senang nak baca dekat Reading List dekat Blogger Dashboard korang. Macam-macam zaman dahulu juga, awak follow mak, mak follow awak balik ;) Capice? Till then, Salam!

18 comments:

Mia Liana said...

wahhh... salam kenal.. follow sini... dengan id baru. id yang lama dah takleh follow mana2 blog langsung pun... huhuh

iffah hussin said...

Assalamualaikum Hai... Suzlin Bonde singgah sini dari www.bondezaidalifah.com

C i k R e n e x said...

Done follow blog mak. Hee

JAMIL HASHIM said...

done follow

timm bill said...

lama xmenyinggah sini :)

TunSha Ayunie said...

Rindu dengan komen *done follow* ... nostalgia zaman baru2 jadi blogger. hihi

Eeca Shyaa said...

hai makkk :D

aRzMoHa said...

tak dapat follow mak lagi...saya cuba next time...browser saya agak strict sikit...

arzmoha.com

aRzMoHa said...

tak dapat follow mak lagi...saya cuba next time...browser saya agak strict sikit...

arzmoha.com

Suzlin Azreena Nordin said...

salam kenal sangat. huhuhuhu.

Suzlin Azreena Nordin said...

salam bonda ;)

Suzlin Azreena Nordin said...

done follow u too 😁

Suzlin Azreena Nordin said...

thanks.

Suzlin Azreena Nordin said...

hi blogger utaraa!

Suzlin Azreena Nordin said...

samalah 😅

Suzlin Azreena Nordin said...

hi kakak!

Suzlin Azreena Nordin said...

pki apple ke 😂😂😂 apple memag racist sikit. hahaha.

Uyul Rosli said...

da follow mak da lama da hehee

Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...