Tuesday, May 9, 2017

Homeschooling: Buku Aktiviti Adam dan Iman

Last time mak ada post tentang buku yang mak beli untuk Adam dan Iman bulan lepas. Baru hari ni mak perasan dah siap draft entri pasal ni tapi lupa nak publish. *face palm* 

5 comments:

Hernee Nazir said...

akak pun suka buku macam ni senang turun temurun hehehe

http://herneenazir.com/2017/05/08/segmen-mencari-bloglist-by-kinah/

Siti Rohaida Yusof said...

alahai mak,nasib baik perasan

Mas Zull said...

assalamualaikum lin..tu la kekadang mmg terlupa...bila cek balik dah lama entri tu tersimpan dlm draff jer...

Eeca Shyaa said...

Wipe clean ni blh pdm lah lepas guna kan? Jimat tak perlu beli buku byk utk prektis hihihi

Uyul Rosli said...

hahaha apa lahh makkkk naseb perasan.

Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...