Thursday, April 20, 2017

THROWBACK: JDT BLOGGER MEETUP

Ini entry throwback dua bulan lepas *facepalm* That time JDT Blogger nak organize event charity dengan anak yatim Kluang. Sadly mak tak dapat pergi atas sebab kekangan kerja. Jadi a week before tu mak datang tolong angkat-angkat barang je la yang mana mampu.
From left; Kak Mia, Kak Ida, Me (obviously), Kak Hernee and Uyul
I don’t know what to say; the perk of being blogger. Selfie-wefie dimana-mana. Mak nak up banyak gambar tapi takut lambat loading plak blog mak ni. KAHKAHKAH.

Read about the event here: PROGRAM KASIH JDT BLOGGER SIRI 1 | PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM ISLAM KLUANG

Lunch date with Kak Ida

Rumah Kak Ida sebenarnya dekat je dengan rumah mak. Masa untuk nak dating berdua je tak ada. Maklumlah masing-masing busy dengan keluarga. Jadi bila ada masa macam ni, terhambur la semua rindu dendam gossip serta pelbagai lagi. (Tak cukup dalam Whatsapp)

Seronok dapat jumpa geng mak-mak blogger ni (Uyul single). Bercampur dengan geng macam ni la best, boleh borak bincang apa sahaja. Baru la kita boleh maju kehadapan dengan sokongan rakan-rakan positif. HAHAHA.

P/S: Jemput singgah blog JDT Blogger dekat sidebar ;)

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

terpampang dekat je muka umi naura..nasib baik pakai bedak satu inci

Mar Mansor said...

Gambar 1st tu mak nampak kurus lah...apa rahsianya
JanjiKita

Mas Zull said...

assalamualaikum lin...alahai tomey jer semuanya...
** Mama Maszull

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...