Sunday, December 18, 2016

Bagaimana Nak Dapat Free Name Card dari Pixajoy?

Mak dah buat dan dah dapat pun. Hanya bayar postage fee RM8.48 (Include GST) and you will get 100 keping customize name card. Design tak kisah. Jangan kecam mak, mak tak kreatif. Mak pakai template sedia ada je. Ini hasilnya:
So, sesiapa yang dapat namecard mak, memanglah antara orang-orang yang bertuah sangat ok walaupun ianya free~ *gelak guling-guling* So to get YOURS, korang boleh visit this link: Pixajoy. Cepat-cepat sebelum melepas!

10 comments:

Amin Hakim said...

Murahnya....

Hasrul Hassan said...

Haha...saya nyer name card tahun 2014 buat tak abis2 lagi sampai skrang ... :P

Tak tahu nak bagi kat sapa ..

Mar Mansor said...

nak buat tak terbuat-buat...aduhai

Hernee Nazir said...

alaaaa.. baru buat kat photobook malaysia last week,,tunggu sampai jek..tapi ni macam menarik gak ek..

Maria Firdz said...

dah buat juga bisnes card utk en.somi...

Mas Zull said...

assalamualaikum lin...wah best n murahnya...nak buat juga la...tq..

Mas Zull said...

assalamualaikum lin ...mama nak tanya sebelum nak dpt buat namekad free ni perlu ke kita kena beli atau buat album gambar kat pixyjoy ni...?

Cik Rose said...

dah pernah tebus. tapi, tak terbuat lagi. huhu

Siti Rohaida Yusof said...

namecard please....

Haneeza Mohamad said...

wah, bestnya, nanti nak try buatlah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...