Monday, October 6, 2014

1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi

Pertama kalinya blog Cantik Sihat Semulajadi nak buat GiveAway. Jadi dengan seribu impian sejuta harapan, Umi harap semua kawan-kawan blogger dapat join GiveAway pertama Umi ni. Syarat-syaratnya mudah sahaja :

1. Follow atau senaraikan blog Cantik Sihat Semulajadi di dalam bloglist anda (dan Umi akan senaraikan blog anda juga nanti!)

2. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi " dan paste kan banner kat atas ni dalam entry anda tu

3. Last sekali, jangan lupa tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen ni.

Pemenang dipilih berdasarkan kaedah random, jadi jemput kawan-kawan seluruh kulawangsa untuk join ye

Hadiah-hadiahnya untuk 3 orang peserta; no. 3 - topup RM 10, no. 2 - topup RM 30 & no. 1 - produk suplemen bernilai hampir RM 150.00

(Terbuka kepada semua blogger kecuali para SID)

1 comments:

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...