Tuesday, September 30, 2014

Cabaran 30 Hari: #Entri 17

For more info on this "Cabaran 30 Hari" by #KBBA, click: HERE.

Rindu?
Honestly when you being a mom, cakap betul-betul lah; you really miss:

  1. Tidur. Kalau dulu boleh tidur 24 jam then bangun then tidur balik. HAHAHA.
  2. Tengok TV, online pun curi-curi masa. Most of the time, kalau tengok movie mesti separuh-separuh. Then tak faham cerita. Baru 5 minit tengok TV, anak ni merengek, then sambung lepas tu tak sampai 15 minit. Berhenti lagi. 
  3. Jalan-jalan, without planning. I’m spontaneous. Dulu when I wake up: Oh, hari ni nak pergi Cameron lah. Eh, hari ni terasa nak pi Penang makan laksa Penang. Eh, hari ni nak pi kawin la jom pi Thailand. Hah! *joking* Kesimpulannya apa yang dirancang at that time, Lin terus pergi. Sekarang? Rancang 3 bulan pun belum tentu confirm pergi. Duh.

Selain tu, tak ada lah kot. I love my life.

Previous entry on "Cabaran 30 Hari" by #KBBA: Entry #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 |#8 | #9 | #10 | #11 |#12| #13 | #14 | #15 | #16

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...