Tuesday, September 30, 2014

Cabaran 30 Hari: #Entri 11

For more info on this "Cabaran 30 Hari" by #KBBA, click: HERE.
Kenangan Lucu Zaman Kanak-kanak?
Alamak, being a kid myself dah memang lawak. But I do remember this one thing, kitorang nak main masak-masak and we buy this premix for pancake jenama Adabi [sekarang dah tak ada kut] then by the time kitorang nak buka packaging tu plastik tu pecah and tepung terabur terkena kitorang. Mengidam sungguh. Dahlah kitorang kongsi duit sorang 20sen minta kat mak. Tapi tak dapat makan pun. From that time kami belajar, jangan kalut sangat bila buat kerja.

Previous entry on "Cabaran 30 Hari" by #KBBA: Entry #1 | #2 | #3 | #4 | #5 | #6 | #7 |#8 | #9 | #10

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...