Thursday, January 30, 2014

I'm getting married...AGAIN!

Kontroversi sungguh kan tajuk. It's been almost 3 years we've been married, technically lagi 11 days. So for this year celebration, we decide to "naik pelamin" again! Pengantin lama nak feeling-feeling jadi pengantin baru once again kan, why not? Apa yang buat this time lebih special? Of course lah dengan keberadaan my little munchkin!
Once again! Pening kepala nak fitting baju.
Majlis lagi 57 days and still can't decide apa tema, baju pengantin blablabla. Kad dah bayar tapi design tak submit lagi together with door gift bag and bunting. Photographer untuk family potrait utuk bubuh dekat invitation card, door gift and bunting kitorang cuti sampai 14 Februari pulak, blablabla. OK. Whatever~

2 comments:

Nys Anis said...

selamat berkahwin. hehe !!

Puan Gojes said...

hehe. on mac erk? taniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...