Thursday, January 16, 2014

City Square.

     It's been years since kami jejak kaki dekat sini. Sebenarnya hari ni programnya nak jemput my Sis dekat Kolej Islam Johor, tapi kami decide nak pergi awal and singgah dekat City Square. Window shopping and eat. Makan dekat outdoor F&B dekat floor 6 same floor with cinema. Speechless. Sangat cantik. Sorry tak ada gambar, tak teringat. Ingat ambil gambar budak kecik ni je.
Coklat.
Sangat jakun. They use card system there, which you have to buy prepaid card then barulah beli food. Nasi Ayam Black Pepper RM6.50, Lemon Tea RM2.80, Mineral Water RM1.80 and Nasi Campur RM5.50. Total RM16.60. Standard price, rasa boleh tahanlah, but nasi ayamnya ciput je. Tesangatlah portion control kan. Tak puas makan. (T______T)" 
     And dekat CS rupanya ada Humble Beginning. Ala~ tempat jual mille crepe yang sedap tahap dewa tu. Tapi sadly kedainya tutup. Tak dapat makan mille crepe tak apa, soft cookie Subway pun sodap~ Esok En. Hubby cuti. Pergi KSL pun best juga kan? Huhuhu. 

P/S: Psst..tengok jam sekarang pukul berapa? Kejap lagi ada cerita Sherlock dekat AXN ;)

2 comments:

Muhd Ashraf Muizz said...

xpernah sampai johor lagi .. try lah mai penang makanan lagi heaven bag ang (Y) .. ash ada entri baru jemput lawat http://ceriteraashraf.blogspot.com/2014/01/program-iklan-us-stay-reward.html

Farah Waheda Wahid said...

alo lo lo, tomei tomeinya dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...