Thursday, July 18, 2013

Beli Bamboo Charcoal Slimming Suit!

Ni kira my 1st impression on  Bamboo Charcoal Slimming Suit la~
Lin beli slimming suit baru~ Tak pernah pun pakai slimming suit. Dulu teringin nak beli tapi as it cost RM55 each, malas nak membazir duit [konon-konon] Nak beli jenama PB [Premium Beautiful] jangan mimpilah, tak mampu mak deknon~ 
     Tapi tetiba baru-baru ni dekat timeline FB berderet iklan Cheaper Bamboo Charcoal Slimming Suit, apalagi, Lin terus lah beli ;) Order semalam, hari ni dah sampai. Dapat je terus try takut tak muat pulak kan. Kain dia lembut je, tapi macam longgar sikit (*______*)" tak macam korset 50 henget yang Lin selalu pakai. Lin beli size L-XL, paling besar. Kejap, celah mana nak sembunyi lemaknya ni? [Nak cakap sebenarnya I dah kurus~] Maybe kena beli smaller size. Yang ni dah boleh bagi dekat my mom. Huhuhu~ OK. Ada sesiapa pernah pakai Bamboo Charcoal Slimming Suit tak? Cuba kongsi pengalaman sikit.

Info Produk:
Bamboo dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton). Kemampuan penyerapan luar biasa daun pemakainya dari kain kering, segar dan lebih selesa.Bamboo dalam bentuk 'textile' mempunyai daya penyerap peluh yang hebat dua kali ganda lebih baik dari kain kapas (cotton). Kemampuan penyerapan luar biasa daun pemakainya dari kain kering, segar dan lebih selesa.
Bamboo Charcoal ini bertindak membentuk dan mengangkat punggung serta mengempiskan perut dan membuat pinggul dan paha langsing.Dengan mengecilkan pinggang anda hampir 3 inci serta-merta, Bamboo Charcoal ini menampakkan tubuh badan anda kelihatan lebih langsing. Ia juga akan membantu untuk memperbaiki postur anda dengan segera. Anda akan melihat perbezaannya segera!Bamboo Charcoal tidak mempunyai apa-apa strap, zip, atau kancing memberikan siluet yang benar-benar licin.Ia juga mempunyai pembukaan di bawah(berlubang di bawah) untuk memudahkan proses pembuangan ketika dalam tandas.Gunakan Bamboo Charcoal setiap hari sebelum anda memakai jeans, pakaian pejabat, pakaian koktel, pakaian pengantin atau apa saja pakaian. Anda akan kelihatan hebat!!!!

Gentian buluh adalah salah satu daripada bahan-bahan terbaru untuk pakaian dalam wanita. Ia lembut dan licin dan mempunyai banyak manfaat.

Size:
(S-M)Pinggul: 84-94cmPinggang: 62-72cm ( 25 - 29 inci)Berat: 45-60kg
(L,XL)Pinggul: 98-105cmPinggang: 76-81cm ( 30-36 inci)Berat: 65-80kg

Cara Pemakaian:
Mulakan daripada bawah sarung ke badan
Pakai selama 8 jam setiap hari untuk mendapatkan kesan yang cepat dan natural.

Harga: RM35 termasuk pos from Bling Bling Makeup Beauty

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...