Thursday, June 27, 2013

imotiv?

Rasanya semua dah tahu kut pasal imotiv by Nuffnang kan? Last time Lin dah import semua Google Reader Subscription dekat imotiv and currently Lin dah follow 866 bloggers. imotiv memang best, boleh terus comment dekat feed. But honestly I'm still using Google Reader sebab imotiv tak ada butang "Mark all as read". Susah nak tahu post tu kita dah baca ke belum, dah go through ke belum. Takkan nak scroll sampai bawah semua berulang kali. Bila nak habis kan? Oh kejap, ke sebenarnya ada function tu tapi Lin tak reti guna? Minta pencerahan sikit.

Follow me on imotiv! Klik badge dekat bawah ni~
v(^______^)v

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...