Friday, May 24, 2013

The Big Bad Wolf Book Sale at Danga City Mall!

We went to The Big Bad Wolf Book Sale! Obviously, as stated. (-_____-)" Rambang mata dibuatnya. Macam nak beli semua je, ngeh~ Motif sebenar pergi cuma nak beli colouring and story book untuk Daniel and Aliff je.
Ramai orang (-_____-)" Nak pilih buku pun susah dengan masa yang sangat limit, apa lagi nak beratur panjang dekat cashier. Tapi kugigihkan jua~ sebab dah janji dengan adik-adik. Boleh calonkan I jadi kakak mithali next year tak?
We end up buying this:
Cost me RM70 cukup-cukup. Rasa macam nak pergi lagi lah pula. Tak puas. Tapi buku sedia ada dah banyak (-______-)" tu pun ada yang tak baca lagi. Storage pun dah tak muat apetah lagi book shelf. *nanges*
Then lepas sembahyang Jumaat, kami pergi makan kacang pool and minum bandung cincau for lunch dekat Larkin. Yummy, jemput makan semua~ \(^_____^)/

Malam-malam macam ni teringin nak makan fish & chip pulak.
(-_____-)"

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...