Friday, May 24, 2013

Tepung Segera Kek Coklat Moist by Hana Coklat Moist

Firstly Lin nak berterima kasih pada Hana Coklat Moist sebab bagi Lin sample Tepung Segera Kek Colat Moist dekat atas ni. Terima kasih kak :)
***
Best kan sekarang bila dah ada cake pre-mix macam ni. Tak payah susah-susah pun nak pergi kedai beli macam-macam. Jimat kos, jimat tenaga. Honestly, mesti ada certain people yang macam skeptical kan?] Sedap ke? Confirm jadi ke kalau buat? I don't know bout other product, but this one Lin jamin. Sebab Lin dah rasa :) 
Atas ni bahan-bahan yang diperlukan, cuma tambah bahan yang memang dah sedia ada dekat rumah: air, minyak masak and telur sahaja; kukus selama 20 minit dan siap! Rasanya? Lembut dan sedap! Jadi tau kami buat :) Tapi dapat sikit je, loyangnya besar. So, dapat macam ala-ala wedges shortbread nipis tu. Apa-apa pun teskturnya tetap lembut.
     Cuma, gambar nya tak sempat nak ambil (-_____-)" sorry sangat. Tapi tak apa, Lin nak tempah sebungkus. Next time boleh kongsi pic banyak-banyak. Harga sebenar RM12, tapi Lin dapat kupon RM10/bungkus. So sesiapa yang nak order, meh order sekali dengan Lin. Boleh try buat and makan sama-sama :) 

Tepung Hana Coklat Moist [HCM]

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...