Thursday, May 9, 2013

Penat. I've spent a lot today! (>_____<)"

     Start dari pagi sangat sibuk; pergi photostat, pergi ambil gambar, then hantar borang permohonan rumah dekat MPPG [Majlis Perbandaran Pasir Gudang]. Tak habis dengan tu, balik rumah semula ambil buku untuk dipos pada En. Hubby as next week dia exam, pergi balik Pusat Bandar; do some shopping then baru pergi pejabat pos. Penat.

Perbelanjaan hari ni [sampai pukul 12 tengah hari]:
Photostat RM0.90
Envelope RM1.30
Gambar RM12
Parking Tiket RM2
Makan RM5.90
Vitamin RM54.20
Kotak Pos+Pos RM13
Stationary+Chick-a-dees untuk En. Hubby RM19.70
Mouth Wash RM29.90
Makeup:
IN2IT Gel Tint RM9.90
Maybelline Hypersharp Liner RM19.80
TOTAL: RM168.60!

Pengsan. Macam mana nak kumpul duit nak beli rumah idaman ni. (+_____+)" Tak apalah, sekali sekala kan? <---art of Procrastination. Eyeliner Maybelline tu patut beli sebab dah lama sangat habisnya, tak berseri mata iols. Yang IN2IT Gel Tint tu memang teruja nak try. Beli satu je, bukan beli smua. <---Alasan lagi. Oh ya, saje-saje nak inform. Marine Essence Beauty Bar Lin dah sampai :) Tak sabar nak pakai masa mandi ni. HOHOHO.

8 comments:

Budak Kampung said...

bajet belanjawan la ni ek?hehehe bgs2

meh sini http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/teka-teki-harga.html

#ciksuzlin said...

Iye~~~ (>_____<)" kena brjimat skrg ni. harga barang bnyk naik. Huhuhu.

Farah Waheda Wahid said...

kadang2 macam tu lah... kita x nak spend...tapi benda tu keperluan...he he he...

cik chinta said...

psni marine essence plk jd kperluan..adesss

Nasuha said...

Banyakkn minum air, cuaca d luar sngt pns....kta jdi cpt letih..

#ciksuzlin said...

Betul2 ^_^

#ciksuzlin said...

Tulah pasal. (>_____<)"

#ciksuzlin said...

Terima kasih ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...