Wednesday, May 8, 2013

KFC Korean Crunch!

Dah pernah try? Lin dah ^_^ Tak sempat ambil gambar dah habis ayamnya.
One word. Sedap.
Ayam dia biasa je sebenarnya, tapi sos dia memang the best! Pedas! Tapi dia bubuh sikit je sos tu dekat ayam. Kalau kat dalam iklan TV nampak macam fully coated~
(+_____+)"
Potato Salad? I'm a fan of potato salad. So, Lin makan je even ada orang kat tak berapa sedap.
OK. Siapa nak try baik pergi cepat-cepat, nanti habis promosi kempunan pulak.
Huhuhu~

2 comments:

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said...

xpenah makan lagi..tapi adik ada cerita..sos xdisalut penuh + manis2 pedas

#ciksuzlin said...

Huhuhu ^_^ pedas kak. berapi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...