Friday, May 10, 2013

KATALOG AVON ONLINE

katalog avon malaysia online
Cuma nak share info, kalau kawan-kawan nak tengok current katalog Avon boleh pergi dekat link sini:
AVON CATALOG
atau
simply download Apps Avon Malaysia dekat link ni ;)
AVON APPS ON GOOGLE PLAY STORE
senang kan?

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah ada catalog online rupanya...thanks for sharing the info dear...

#ciksuzlin said...

Welcome ^_^

shu said...

maceh share lin..xtau pun blh tgk online..jrng beli so dh xdpt katalog..

#ciksuzlin said...

Samalah kita ^_^

Lelaki Ini said...

tak pernah beli brg avon. hehe

Nora Karim said...

hihihi... pun baru tau juga... thanks share lin... btw, betul la sekarang ni info semua di hujung jari... :D

superkijan85 said...

Samalh kite hehehe

superkijan85 said...

Saya nk beli brg utk org rumah tp segan nk tanye kt kedai mcmana ye

superkijan85 said...

Mcmana nk beli brg melalui cik?brg utk org rumah tp segan nk ke kedai

#ciksuzlin said...

Saya xtolong belikan barang. Kalau area Pasir Gudang boleh lah saya COD. Area lain kalau nak minta tolong boleh send by post, tapi kos ditanggung pembeli lah. Area superkijan xd dealer Avon ke?

#ciksuzlin said...

betul-betul :) wlcm kak.

Anonymous said...

Avon psr gdng kat mn?

mrhanafi dot com said...

Sekarang dah ada online..

Semua nampak mudah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...