Friday, April 12, 2013

Semakan Daftar Pemilih dan Kit Tindakan

      Seperti yang kita dah sedia maklum, Pilihanraya Malaysia ke-13 akan diadakan pada 5 Mei 2013 [Ahad] bulan hadapan. Dah buat semakan status pemilih anda? Kalau belum, boleh semak status anda di http://daftarj.spr.gov.my/ sebelum keluar mengundi.
Hari ni Lin dah dapat Kit Tindakan yang Lin request hari tu. Lin ingatkan dapat lepas mengundi or tak dapat lansung. Huhuhu~ cepat sungguh kan? ^_^
     Dalam Kit Tindakan ni ada sticker, badge, sebatang pen, sticker kereta dan juga buku panduan mengundi yang  penuh dengan info-info berkaitan mengundi  [syarat-syarat mengundi, prosedur dan lain-lain]. Tak sabar nak tunggu hari mengundi ni as this is my first experience.


Tak kisahlah pangkah mana pun, yang penting jalankan tanggungjawab anda~

2 comments:

Dhia Dirham said...

Selamat mengundi jgn bikin undi rosak tau! Hehehe..

#ciksuzlin said...

Alamak, baru ingat nak pangkah semua :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...