Tuesday, April 9, 2013

Comfort Ultra Pure Fabric Softener


Pernah guna? Lin tak beli lagi, try yang sample je dulu. Lagipun fabric softener sedia ada ada 2 botol besar lagi tak guna (x_____X)”
"Comfort Ultra baharu dengan formula dirumus khas untuk kulit sensitif dan halus. Di samping kelembutan dan keharuman yang tahan lebih lama, formula yang diuji secara dermatologi ini bahkan selamat untuk kulit bayi anda. Oleh itu apa yang ada tunggu lagi? Saluti diri dan anak anda dalam cinta suci Comfort Ultra Pure Baharu,"
5 in 1:
Kesegaran Berpanjangan. Memang segar.
Kelembutan mengagumkan. Tak adalah kagum mana.
Mudah digosok. Boleh-boleh.
Pakaian sentiasa harum dan tahan lama. Paling setuju!
Mengekalkan bentuk baju. Tak pasti.

     Saluti diri dan anak anda dalam cinta suci Comfort Ultra Pure Baharu? Nampak permainannya disitu? Saja je nak suruh mak-mak beli kan. Hahaha. *jk* Yang penting wangi dan tak menyebabkan baju kepam. You know, ada satu jenama ni kan. Memang wangi, tapi bila pakai and berpeluh even sekejap; bau dia jadi kepam sket. Kenapa ek? Jenama lain tak ada pula macam tu.

Terasa seperti mak-mak~ 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...