Sunday, March 31, 2013

KENAPA MESTI JADI AFFILIATE MR.LENS?


[link]
Last year, Lin ada review tentang well-establishe e-commerce site yang jual pelbagai jenis branded lens: Mr Lens Malaysia. [Click HERE to go back to previous MrLens entry] So now, Lin nak ajak semua orang jadi affiliate MrLens Malaysia sekaligus menambah pendapatan kite melalui blog.
Apa keistimewaan jadi affiliate MrLens ni?
Dengan menjadi affiliate partnet MrLens, anda-anda semua dapat earn some money via website, blog or emel. If siapa-siapa yang beli melalui link/banner affiliate korang, korang boleh dapat 10% reimbursement of advertising cost! Tak ke menarik tu? Untuk info lanjut boleh klik SINI.
Macam mana nak jadi affiliate partner MrLens?
*Tutorial Pic credit to: PluSizeKitten*
Isikan semua details yang sepatutnya lah. Submit then tunggu confirmation emel dari  MrLens and done! Bila dah daftar, sekarang tinggal tampal iklan dekat your website/blog and collect money~yeah! v(^________^)v 
And lagi satu, bila dah siap semua MrLens Malaysia do have some good news for uols. MrLens Malaysia nak bagi 2 kotak Freshlook Colorblends [Bernilai RM180] kepada blogger yang jadi affiliate partner and blog about it. 
  • Cuma register and letak banner dekat blog for a month
  • Blog tentang "MrLens Affiliate Program"
  • Submit link blog dekat sini!
  • Redemption Code akan diberikan kemudian
  • ...dan diakhir kempen ini nanti, anda berpeluang take part dalam lucky draw!
So, apa tunggu lagi? Tarikh tamat hari ni; 31st March 2013 tau, so kiranya [as entri ni di publish] korang ada masa lagi 12 jam 12 minit. Hehehe. Sorry lambat inform. Tapi tak apa, ada masa lagi ni. Jom join cepat-cepat! ^_^ 


Jangan lupa submit link blog dekat LINK ni ya! Harap-harap boleh menang kamera, semangat sikit nak berblog kan? ;)

3 comments:

Syuhada Salleh said...

mcm best je..klau smpt nk join nnti.

Anonymous said...

mr lens penipu... i order lens dh sebln xsmpi2 ni.... pastu call no +601112323715 operator ckp the no. is incomplete plak.... emel langsung x reply.... ca ne tu...

Suzlin Azreena Nordin said...

is it? let me see how i can help u. blh bg order no?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...