Wednesday, January 9, 2013

Teringin nak ada Samsung Galaxy Note II?

Samsung: Galaxy Wonderland| Yuna's Journey: #galaxywonderland
[link]
   Currently Lin tengah perah idea-idea bernas nak share dekat Galaxy Wonderland ni. Maklumlah, excited nak menang Samsung Galaxy Note II yang power tu. Nak beli sendiri sampai Samsung Galaxy Note yang ke-sepuluh pun belum tentu dapat dengan current status sebagai penganggur terhormat ni. Jom lah join sekali? cuma share kenapa kenaa Malaysia ni our wonderland, and 5 best submission will be choose by Yuna herself to win Samsung Galaxy Note II. Tak kisahlah nak bubuh gambar ke, nak lukis ke or just a simple text; yang penting awak boleh share apa-apa je reason, lagi banyak lagi bagus and berpeluang menjadi pemenang. Senang kan? So, for more info awak klik dekat sini > Galaxy Wonderland. :)

6 comments:

Bro Framestone said...

Macam menarik...

Tapi Note II bukan pilihan hati bro. Wife bro je yang pakai.

Murah dah harganya.

#ciksuzlin said...

Belanja kita satu bro~ hohoho.

mekjangok said...

hukhukhuk...den yg koje nie pun blom mampu nak pakai nie...akan diusahokan jugak la gamaknya..pantang nampak org promote jer..mula la hati nie tersentuh..huhuhu

Noura Qifays said...

kte ponnnnnnn teringin nk ade galaxy noteeeeeeee...hrap impian utk dpt glaxy note thun nie tercapi...weee..heheh

Syuhada Salleh said...

gudluck lin..smoga bjaya..

Efah Mustaffa said...

wah..menarik ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...