Thursday, December 6, 2012

Hari-hari Terakhir di Ipoh.

     Since last week. Sabtu, kemas barang and send back some stuff to Kedah. Ahad, kemas barang. Isnin, pengsan. Selasa, pengsan. Rabu, packing barang and jual old magazine and buku dekat Novelhut Ipoh Parade <---- Banyak-banyak cuma dapat RM10 je *nanges*
    Diatas ni suku barang yang dah siap packing [untuk bawa balik naik kereta and pos] as lagi suku dah send back to Kedah earlier. Now ni, collection buku je dah 3 kotak. Ya, di atas ini tidak termasuk dengan pakaian. Pakaian belum kemas lagi. Nak kena separate to two hari ni. For myself and for donation. Which I have to settle hari ni juga sebab esok dah busy post motor [via Poslaju Malaysia of course], pos barang and nak terminate Streamyx. 
     Dijangka esok malam atau pagi Sabtu baru gerak balik JB. Penatnya saya~~~~~! Balik nanti nak tidur sepanjang hari, hibernate 2,3 minggu malas nak bother bout surrounding and people. Badan pun tak berapa sihat lagi. Siksa.

1 comments:

fifi tiez said...

Lin nak pindah jb ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...