Wednesday, November 7, 2012

Postcrossing Update!

Kalau korang tak tahu Postcrossing tu apa, boleh rujuk entri di [SINI]
My first postcard from Taiwan!
Currently 3 of my postcards dah sampai kat member yang lain
[USA, Germany and Ukraine]
So tinggal lagi dua postcard tak sampai lagi, to Poland and Rusia.
(^______^)
OK, nak start sendinf another postcard lagi. Tapi mana nak cari postcard lagi kat Ipoh ni?
Tak pernah jumpa pun. Huhuhu.

6 comments:

Maria Menado~ said...

bestnya dapat poskad dari lua. hehe.

#ciksuzlin said...

jom la join sekali \(^0^)/

Puteri Panda said...

nak join tapi mcmna? hehe.. :]

intaNadia said...

dah terjoin postcrossing. after bace kat ur blog. hehe
baru je nak send my first 5 postcards. tapi ssh btol nk cari poskad kat sini. nyesal plak tak beli dulu time terjumpa

#ciksuzlin said...

Boleh baca kat sini:

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/10/nak-try-postcrossing.html

#ciksuzlin said...

Itulah pasal. Saya pun problem. Rugi tak beli kad banyak2 hari tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...