Friday, November 9, 2012

Dramatic version of Kamera Rosak

Kamera saya dah rosak
Macam mana nak update blog kalau tak ada gambar?
Macam mana nak ambil gambar kalau tak ada kamera?
(+____________+)"
Kamera saya jatuh, sekarang tak boleh autofocus and blurry.
Nak bela dalam masa terdekat ni rasanya macam tak ada budget apatah lagi nak beli baru.
Henfon kamera pun tak ada sebab pakai cokia lampu suluh je.
Nak nangis

OK. Kawan-kawan minta jasa baik untuk menderma dengan klik iklan nuffnang/Churp-Churp diatas. Segala review akan di postpone sampai dapat kamera baru.

7 comments:

timm_bill said...

ALOLO..tiannyer...beli bawu jer lah klu camera rosak..

#ciksuzlin said...

belanja~

fairuz ajaff said...

aduiii..klau dkt bleh gak tlg repairkan.....

#ciksuzlin said...

o. baiknya hati~

Nurmujahidah Ismail said...

dah click sumer 5 kat atas :D do be happy k,,

#ciksuzlin said...

Terima kasih :)

Anonymous said...

Join sini sebagai Publisher, pasti dapat tambah pendapatan; http://madvertising.perfectinter.net/publishers.htm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...