Monday, October 29, 2012

Win Fabulous Find box from Jessy!

     To be honest, due to my student economy yang tidak memberangsangkan Lin tengah kumpul duit to buy Fabulous Find box for this month. But sadly, Fabulous Find dah discontinued~ how sad is that?! Surprisingly last week, Lin menang Jessying 4th anniversary Blog Giveaway which is hadiahnya, Fabulous Finds August Beauty Box. Thanks Jessy! Jasamu dikenang!

Nanti Lin review, k?

5 comments:

fifi tiez said...

Jealous tau..i lma sangat x berhias ni..

#ciksuzlin said...

Sabar dear. U dalam tempoh darurat ni. Macam mana baby gorgeous?

Puteri Panda said...

saya t'ingin sangat nak ada satu koleksi beauty box dari fabulous finds(ff). saya pun try la nasib dlm Jessying Giveaway tu tp takde rezeki. menyesal tak order awal2. hahaha...

#ciksuzlin said...

Takpe, kita doa banyak-banyak Hui Ling [owner FF] cepat baik.

SyUhAdA said...

thniah lin..sme la..tgh kering poket skang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...