Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

[link]

Kenapa berblog?
Isi masa lapang, and nak kongsi info dengan family and kawan-kawan.

Macam mana boleh terjebak?
Just for the sake untuk isi masa lapang dari sekolah menengah dulu. Jadi Lin cari satu platform yang boleh membantu diri sendiri and orang lain by sharing any info.

Tujuan asal berblog:
Sharing anything, everything with everybody!

Yang menarik dalam blog saya...
My blog is all about my life, my journey through it, what I see, feel or taste to be share with my readers. Particularly, I blog about beauty stuff, health, food, lifestyle and of course my life as full time pharmacy student and me as a wife to my other half. I love to share my thought with my reader, vice versa

Sumber Inspirasi:
Kak Mia and a lot of beauty blogger!
[Plus Size Kitten, Shazwani Hamid, The PinkStilettos, Jessying, Judy's Life, My Women Stuff etc.!]

Ends: 9pm, tonight!

96 comments:

Nur hanim said...

Dari segmen yang sama. Hi :)

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini!!
selamat malam :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cinta Muka Buku !! said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama
http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dEdEQ dE wIshEs said...

DARI SEGMEN YG SAME .. DTG CINI ^_^

I'm Arina :D said...

Saya pun join segmen ni jugak :D
http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

evangelistaNiL said...

SLMT BERJAYA :)

CharlieAngleo said...

ooo...btw, Charlie in the house:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama . Singgah sini ! :D

ieka farhana said...

salam jejalan dsini sambil BW jom serbu
http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Marlia binti Husin said...

Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Amalina Razali said...

datang dari segmen yang sama :)

http://amalinarazali93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurren-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#550

PikangPikah said...

:) Terjah saya punya . http://secretwriter-pqah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html singgah sini jugak :)

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Athia said...

datang singgah sini, dari segmen sama...

happy blogging :)

jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;) Jemput terjah ke entri Zam juga~

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Intan Wandalaara said...

terjah follow sini dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

fara_nym boboiboy said...

hai! jom singgah http://faranymboboiboy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

haa.part of wife? dh kawen ke? ok.keep it up.terus bagi info menarik ea^^ hee.

Aisyahhhhh said...

Done follow.. Follow back at

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , datang dari segmen yang sama .
Jom singgah blog saya :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Yanie Andierah said...

Singgah sini and saya dari segmen yang sama :) komen entry saya pula :) . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Elih Japahar said...

haiiii...salam dr segmen yg sama..

*Jom join bloglist sy pulak:
http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-elih-japahar.html

Nor Quraishia said...

follow sini #552. follow back yaa :) Singgah dari segmen sama --> http://quraistory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

salam dik..dari segmen lyssa ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Lyeen said...

Lyeen dtg sini follow dr segmen yg sama..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

happy blogging dan ni cupcakes utk kamu..:)

Fendy said...

singgah dari segmen sama....follow sini ...no.555
singgah blog fendy yer...xfollow pon xpe...its okay..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

BeLLa said...

jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fravlein Ulan said...

singgah ! done follow ~ follow balek eh ? ^.^

BeLLa said...

jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tengku Iji said...

salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen
http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

♥ Aien Khairien ♥ said...

SINGGAH !!!!!!!!!!!!!!!!! FOLLOW ME IF YOU LIKE :))))

@ShafyqOnlyy said...

http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html <- BLOGWALKING sini pulak :)

Nazuerah Azhar said...

Hye Awak, Dari segmen yang sama :)
Salam kenal dari Ju'ah, Comel blog awak .

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Norazilah Abdullah said...

Hye , singgah sini dari SEGMEN yg sama :D

http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Misz Mieza said...

Salam Suzlin!

MM datang terjah dari segmen sama.. Oh! btw follow sini skali lah #559 ^_^

Kalau sudi jemputlah singgah ye..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zatiey Ismail said...

dari segmen yang sama.. :)

http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

♥ layla naziera ♥ said...

dari segmen yang sama . .

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

syamimi♥ said...

hai! singgah tempat awak segmen yang sama :)

kate na said...

dah folow ..dari segmen yg sama sila folow balik http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama (:
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ifah said...

singgah sebentar,, dari segmen kak Lyssa ;) http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

minah sEmpooOT said...

jalan sini..dari segment y sama..selamat bkenalan ok! sama2 la kita berblogging.. :)

Si Matatajam said...

Terjah dr same segmen..

deqjamucuxx said...

jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Redland said...

Datang follow dan membaca cerita awak kat sini.. :)

http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

faizah jaafar said...

dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

http://mefaizah.blogspot.com/

aini shahroni said...

wah..hebad2 uiolls..

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Izzah Norlizah said...

b'blogging mmg sgt bgs d jdikn sbg hobi tuk msa lpng.

slmt b'blogging&dtg dr segmen yg sma

JOm terjah blog sy lak

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

@nurulfatihahramli said...

Fatihah Amsyar here.. Saya manusia ke 128 dalam list Lysaa Faizureen segmen

So keep in touch thanks for the nice blog.. http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#comment-form

iffah said...

dari segmen yg same.done follow u.follow me back:D

Zee Suhaini said...

Salam...dari segmen yang sama..cantik blog ni..jom singgah blog akak..http://www.auntummawar.blogspot.com..akak dah follow blog ni..:)

Arrien ::@man!:: said...

Blogwalking dari segmen yg sme :) nice blog..jmput lawat blog sye kmbali yea :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

VaNiLLa LaTTe said...

wahh!! hebat,, blogwalking
http://vanilladotlatte.blogspot.com

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Saya datang dari segmen yg sama , isi awk sangat mantap :) Dan jemput ke sini ye : http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

P/s : Sy dah follow awk , dan follower yg ke 568 ;))

Aida Nur Iman binti Herman said...

Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Singgah dari segmen yang sama
http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mrs. Sarah said...

Assalamualaiku/Konnichiwa~!
saya BW sini dan saya juga dari segmen yg sama.

http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

The Queen's said...

Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Rochelle Liong said...

Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

izwan said...

salam...dari segmen yang sama....tq
http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

aku eryati said...

singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nurul adilla said...

hye ,datang dari segmen kak lyssa :)

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cikyanxyanx said...

Assalamuailaikum .. hai mira pun join segmen yg sama :) follow awk kay ><

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atira Ameer said...

Saya terjah sini .. dri segmen yg sama .. :D
atira-ameer.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

'Izzah Ilhami said...

Hye , sy pun dari segmen sama . Jum tekan ^^ :

http://ilhamiizzah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

=)

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (573) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

hai awakk :D singgah dari segmen yang sama :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanis Syazana said...

singgah sini.. jom singgah hanis plak :)
http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Shasha Yacob said...

dari planet yang sama, menterjah di kawasan anda, eh tertekan buttin follow la pulok.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Idrus said...

Ramai dah join segmen ni..good luck

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Nas :) said...

slmat berblogging :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Natyra Qila ! said...

Selamat berblogging !!!!!!!!!! Nice la !!!

Cik Ain said...

eyhyehye segmen yg same ,done polo u

shidaR said...

salam selamat bersegmen ya :)
shida singgah dr segmen lyssa juga..
visit me back >>
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


nice blog :)

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

datang melawat..mari singgah blog maria pulak


. http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

TQ

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg same. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

po_oh ~montel~ said...

datang terjah sini ..

http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam..
hye..
daro segmen yg sme..
jom visit my blog.. klu sudi follow la skli hehehe ^^

http://juzabluelygirlz.blogspot.com/

Syaza Nazurah said...

Lepas spm bosan kn ? Macam tak de ape yg nak dibuat. so, berblog lah yg best. Huhu.

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

deno said...

deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.
insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...