Saturday, October 20, 2012

Free Shampoo!: L'oreal Paris Fall Repair

Hope this works.
[link]
I do have problem with my own hair. I guess everyone does. Problem Lin, rambut Lin gugur dengan banyak juta-juta lemon than it suppose to be. Masalah lain tak ada, tu kelebihnya pula. But the problem is, rambut Lin tak mudah putus tapi mudah tercabut. got it? got it? Maksud Lin kalau dia gugur, dia tercabut dari akar. Kesimpulannya kulit kepala la problem kan? Since the past few years, I face this kind of problem and takut kalau rambut botak.
(+________+)
...well, which never happened, yet
Ibu Lin suruh potong so biar dia tumbuh rata etc., tapi sayang pulak rambut 4 tahun ni. Nak pegi Yun Nam whatsoever, manalah ada duit. Setakat lumur santan, minyak zaitun pelbagai macam mampu lah. Hahaha. Ada tips tak? 

Elok sangat lah tu, shampoo sedia ada pun dah nak habis. Jimat belanja.

2 comments:

Puteri Panda said...

sejak akhir2 ni probs kita sama la, lin. t'cabut dari akar. kalau gatal2 tu if garu then tarik, byk yg t'cabut. huhu... shampoo terbaru L'oreal tu ok tak?

#ciksuzlin said...

sama lah kita. kalau sikat je mesti ad rambut pada sikat. kalau sikit xpe lagi, ni banyak.


Lin baru je dapat shampoo ni, baru guna sekali. nanti lin inform result dia macam mana ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...