Saturday, October 20, 2012

Food Porn: McDonald Samurai Beef Burger

     Sebelum ni saya tak kemaruk pun. Masa burger ni mula-mula keluar, I asked my friends yang dah try. Diorang kata tak sedap, manis, etc. so keterujaan tu memang tak ada lah. But not until last night, bila Lin sangat lapar tahap dewa after membaca entri tentang Samurai Burger di blog Hanif Idrus.
Last night:
Hasilnya, hari ni kami pergi makan McDonald lagi:
...bankrupt! (>_______<)"
OK to be honest, I don't like McD burger much [well except for Prosperity Burger]. Daging tipis, kering di tekak etc. Quarter Pounder pun sama, dalam iklan nampak tebal gila, tapi bila beli, hampeh. Misleading sungguh. But not this time, Samurai Beef Burger memang terbaik!
Sila tengok iklan McD di atas dan bandingkan dengan ketebalan daging yang sebenar, tak jelas boleh klik pada gambar.
So how? Teruja tak? Juicy gila, daging tebal gila, sedap gila boleh pengsan. Tapi satu je yang tak best. MAHAL gila! *nanges*

Selera orang lain-lain kan?

6 comments:

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Hanif Idrus said...

Muahahahahhaa...sedapkan.....
tapi mahal..kalau double tu mahu cecah RM16..huhuhuh

fifi tiez said...

rasa dia macam prosperity versi manis kan?i pun suka daging dia..sedap.nasib baik sempat makan sblm pantang

#ciksuzlin said...

(^__________^) kita serupa~

#ciksuzlin said...

Betul2. Apa kata Hanif Idrus belanja kita. Hahaha.

Puteri Panda said...

Burger McD saya paling suka GCB. yummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...