Sunday, September 9, 2012

Sunday, isn't it great?

Happy Sunday everyone~! Apa je aktiviti hari ni? As semalam Lin dah bertungkus lumus siapkan itu ini, so today I guess I should give myself  a treat. (^_______^)" Kalau ikut my weekly plan, sepatutnya pagi-pagi hari ni Lin pergi Stadium Ipoh join activiti 10,000 langkah yada yada organised by entah siapa [~duh]. Tapi disebabkan masing-masing malas bangun, terbatal lah niat murni tu [alasan]. So, today, we went to JJ for product exchange program at Watson, chase free sample [muahaha~] and of course yamcha [minum].
     Lepas tu, pergi Malaysia IT Fair dekat Stadium Ipoh. As usual, kalau siapa pernah pergi apa-apa event IT dekat Stadium Ipoh ni, memang sangat menghampakan kalau nak dibandingkan dengan same event dekat JB last time. 
     Selepas Jaya Jusco, kami pergi Ipoh Parade pula. Tengok-tengok Ekspo Pelancongan MATTA Perak. Banyak juga lah offer cuti-cuti. Tapi mahal~ (x________X) why..oh why. Contohnya kalau pergi Thailand yang sebelah Malaysia ni sampai 3,4 ribu untuk package 4 hari 3 malam. Entah apa-apa. I guess better kita pi backpacking je. Last time Lin cuti-cuti Thailand, tak sampai RM500 pun. Tu termasuk makan minum, penginapan, tiket tourist attraction, tambang pergi balik and shopping sekali; like seriously~ seronok je.
     Ok, enough. Asyik membebel je. Will share barang-barang yang Lin "chase" hari ni on my next post. Nah tengok gambar pengubat rindu. *sambil gelak besar*

Oh, saya sangat happy bila berat turun 2kg hari ini.

2 comments:

Maria Menado~ said...

entah. backpacking pegi korea seminggu pon bawah 3 ribu... itu shopping banyak, kalau tak? lagi rendah. Lin pegi thailand bawah rm500? share la share la.. macam mana pegi, naek apa, duk mana??

#ciksuzlin said...

Hahaha. InsyaAllah nanti Lin cerita dekat entry lain k dear?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...