Saturday, August 25, 2012

Shopping On-line.

I'm buying this:
and
from Lullabelle.
Plus (+)
Pembelian kedua dari MPH pada bulan ini.
"Oh, I Thought I Was The Only One by Kopi Soh"
Y I buy this book? Sebab cover page dia menarik dan simple, teruja baca review buku ni on the web and of course; support our Malaysian writers! Tak sabar nak tunggu buku ni sampai next week~
(^______________^)

4 comments:

fifi tiez said...

dear,apa benda cute yg warna merah n pink tu?nail oinment?tak pernah dgr pun.adoila..terasa diri ni macam makcik2 sgt tak tau pkembangan dunia mekap..

#ciksuzlin said...

warna merah tu salap herba. warna pink tu salap untuk kuku. nanti kita bagi link k?

Mia Liana said...

wahhhh rajinnya shopping online.. kak mia belum pernah lagi...

#ciksuzlin said...

Lin suka homemade and natural produk sebab tu Lin beli online. Dekat Ipoh macam tak ada jual, tak banyak pilihan, kalau ada pun mahal sangat (>_______<)" Biasanya Lin beli buku dekat MPH direct, tapi this month MPH Click bagi free delivery. Senang sikit nak browse buku-buku through internet. Jom beli buku kak. Huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...