Wednesday, August 29, 2012

Roti Puri For The First Time.

Berjalan keluar sekejap tadi, hilangkan bosan duduk rumah 2 hari tidak berkerja kerana demam. Tengok bola ATM vs Kelantan dekat kedai mamak depan rumah [Restoran Samudera] So, Lin try Roti Puri. RM2.50. Sangat sedap. Crispy dekat luar and fluffy kat dalam. Big enough, makan sampai sebu perut. Pernah makan tak?

Dapat MC dua hari boleh buat video tak?

18 comments:

Nur-nba said...

Selamat Hari Raya Suzlin.. Akak tak pernah makan.. Rasa macam roti canai ke?

#ciksuzlin said...

Rasa macam roti arab tapi lagi crispy sikit.

Sue PeLik said...

macam sedap jerr nak jugakk laaa huhuhu

Zurina said...

suzlin...ktner ni kedainya...nk g makan gak la...eheh..;)

Kesuma Angsana said...

cm sedap, lama KA x mkn. jaga diri yek!

Sari Yusa Ibrahim said...

my favourite tuh

zanox said...

My definite favourite bila tiba² terasa tak nak makan benda berat :)
Dulu selalu buat, but now dah jarang sebab tak sempat nak masak. Bila tengok gambar ni, teringin lah pulak..nak buat lah weekend ni :)

#ciksuzlin said...

Try la Sue. sedap2.

#ciksuzlin said...

Dekat Tambun kak~ meh3. datang sini.

#ciksuzlin said...

Huhuhu (^________^) Terima kasih kak.

#ciksuzlin said...

Kita baru makan 1st time.

#ciksuzlin said...

Buat kak, nanti hantar sikit kat sini. Huhuhu.

ATHRHB said...

wah, look nice and delicious, make me one ^__^

http://sitinurathirahbahrum.blogspot.com/

Nurul Akmal said...

Dik.. Blog adik masuk majalah Intrend keluaran september 2012..

majalah kat umah.. lupa nak ambik gambar.. :)

NorMala Bahar said...

tak tahu roti puri ada jual kat kedai mamak.. dah lame x g kedai mamak.. sejak hubby cerita kedai mamak pakcik dia pergi ada peristiwa menggelikan .. hehehe..

#ciksuzlin said...

Tak reti la dear~ (^________^)"

#ciksuzlin said...

Kita dah beli~~~! Terima kasih kak. Blog akak pun masuk juga kan? Huhuhu.

#ciksuzlin said...

Lin pun tak berapa gemar, tapi mamak depan rumah Lin ni pembersih la juga, setelah beberapa pemerhatian dilakukan. Huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...