Saturday, August 11, 2012

[review-ing] L'oreal Re-Nutrition Nourishing Hair Mask

Salam Ramadhan yang ke-21. yeah~!
So, kali ni Lin nak kongsi my first impression on L'oreal Re-Nutrition Nourishing Hair Mask yang Lin pakai kelmarin. 
(^___________^)"
Boleh nampak tak detail nya? Cuba klik gambar untuk besarkan.
[Sorry, terlupa nak ambil gambar banyak-banyak. Handphone rosak *iklan minta hp baru*]
Texture: Yellowish thick cream and berbau wangi~
Kalau rambut pendek, this will last 2,3 application. Jimat.
Result: 
Literally, rambut Lin jadi macam ni:
Rambut jadi lebih lembut silky soft, berbau wangi. Paling penting tak mengerbang, lembab je. Dah masuk hari ketiga pun dia macam tu. So yes, it is recommended! Sangat-sangat sesuai untuk yang berambut kering. Awak-awak yang nak buat extra treatment untuk rambut raya, so go give it a try. Currentl harga dekat Watson, RM9.90 sekotak [ada 4 packet, 15ml each] and RM19.90 untuk packaging yang dalam jar [200ml].
Lepas ni, Lin nak try hair mask yang ni pulak:
L'Oreal Total Repair 5 - Total Repairing Masque.

Nak beli baju raya dekat First Lady. Ada orang nak temankan tak?

1 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, mmg muja kena try ni,, it is a must,, tq :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...