Friday, August 24, 2012

Random Post. Raya 2012.

     Tak bersemangat nak raya sebab dah sedia tahu masuk Hari Raya kedua, memang Hari Raya spirit tu dah padam. Ini semua sebab cuti raya cuma 4 hari dari hari Sabtu lepas sehinggalah Selasa kelmarin. Sabar jelah~ daripada lansung tak dapat cuti kan. (>__________<)"
     Nak cerita pasal raya, tak best sangat lah kalau tak ada gambar. Sebab semua gambar dekat dalam phone adik Lin yang sedang bercuti-cuti Indonesia tatkala ini and dia tak online la pula. Nak tengok gambar raya, kena tunggu dia balik lah.
#1. Walaupun kena balik Ipoh awal, somehow I miss Ipoh Chee Cheong Fun and of course Sizzling mee dekat Ipoh Parade.
#2. My Baju Raya. Jubah and Baju kurung. Both in Grey. 
 
 
#3. Raya Present from Iffa [Watch] and Ayah [Phone]. Finally! 
#4. yummeh~~~! ♥ nothing beats a home cooked meal!
#5. The Ultimate Kuih Semperit ever! 

Kerja sangat penat and tidak seronok. Awak pakai baju raya apa?

1 comments:

Qushaiey said...

Selamat Hari Raya,Maaf Zahir & Batin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...