Thursday, August 9, 2012

L'oreal Re-Nutrition Nourishing Hair Mask

Pernah try tak?
Lin baru pakai pagi ni, nanti Lin update entry ni dekat post lain. Nak pergi kerja dah ni.
Have a nice day peeps!
Yang cuti tu, jangan asyik tidur memanjang di bulan puasa ni.
Huhuhu~

7 comments:

Ardini Humaira said...

ngee.. tak penah try lagi :D

Sari Yusa Ibrahim said...

tak pernah.. akak selalu guna shampoo jer.. rajin sikit sekali sekali pakai conditioner, bila dah habis manjangnya tak beli.. hehe

Nur A.Z said...

cepat update . nak tau bagus ke x. lembut ke x rambut tu

Diana Abdul Molok said...

nanti update hasilnye k, ;-)

Hanif said...

tak pernah..ini untuk pompuan kan...hehehe

Cikgu Az said...

info yg bagus ni...keep it up yer.

my blog ;http://roadsector.blogspot.com/

Nurmujahidah Ismail said...

nak tau jugak,, ti gitau k,, takut terleps lak,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...