Monday, August 6, 2012

"AYAM" to your doorstep?

This is somehow "tickle" my stomach. SUBSCRIPTION of Ayam delivery to your door step. I'm talking about ayam, mentah, uncook here bukan fast food delivery. This kind of thing bukan baru, but I wish satu Malaysia ada service ni. Senang, no need to go out. Save money, energy and time.
     Tapi ini bukanlah beerti keluar pergi pasar tu tak bagus. At least bila kita keluar, boleh hidup udara segar, tengok offer barang-barang lain, bergosip dengan housewife-housewife lain yang pergi pasar etc.~ semua ada pro and cons kan?
[source: Ayamas Roaster]
Duduk dekat Pasir Gudang best tau [tiba-tiba cerita pasal hometown]. Kalau malas masak, boleh pesan kat kedai makan tolong hantar dekat rumah. Call je bagitau nak makan apa. Kalau petang-petang terasa nak beli gorengan [pisang goreng, ubi kayu goreng, keledek goreng, kopok lekor] boleh call, dia hantar dekat rumah. Marrybrown dekat Pasir Gudang pun boleh delivery wo~~ Yup you heard me right. MARRYBROWN. 

Buka karang nak buat ayam percik lah.

4 comments:

Kesuma Angsana said...

wah best lah mcm ni senang & mudah!

Sari Yusa Ibrahim said...

dekat rumah akak pun ada jugak delivery tomyam, nasi bajet & cha kuey teow. Bubur nasi, burger, sume ada delivery.. hehe. Seronoklah duk kat Johor, kan.. kan..

#ciksuzlin said...

Memang!

#ciksuzlin said...

Lepas ni semua pakat duduk dalam rumah ja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...