Sunday, July 8, 2012

Sepetang di Taman D.R. Seenivasagam

     Lepas pergi 1st Perak National Rabbit Show, kami tak nak balik rumah lagi. So, kami pergi "beriadah" dekat Taman Dr. Seenivasagam. Cantik kan? Ramai orang tengah buat photoshoot dekat sini. Kami? Kami buat photoshoot jugak.
 
 
And yes, Lin beli another box of Strawberry Chocolate. Again! Sebab murah~ buah dia besar and manis plus cokelat dia sedap macam Cadburry. Usually one stick strawberry Chocolate dekat Ipoh ni dalam range RM2 or more kan. Well, yang ni cheaper than that. Tapi kalau dekat Cameron Highland Lin tak tahu pulak. 
     Honestly dah masuk 4 tahun duduk Ipoh, Lin tak pernah pergi Cameron Highland. Last time pergi masa Lin buat foundation dekat KPM Seri Iskandar dulu. Itupun pergi dengan lecturer. Sekarang kalau nak pergi, kami tak ada kereta. Motor Ego dengan EX5 adalah. Mana sampai nak naik atas sana tu. Memang ada bas, tapi bas tak pergi kat tempat-tempat menarik. So, at the end nak pergi satu-satu tempat tu kena sewa teksi juga. Costly. Jalan kaki tak boleh sebab jarak satu place of interest dengan place of interest yang lain jauh. So Lin merengek la dekat ayah kalau-kalau ayah nak bawa kami pergi Cameron Highland. Teringin sangat nak pergi sebab bulan 12 ni Lin dah pindah JB balik. *ayat sedih*
PICTURE OF THE DAY-Model Seksi
Seronok kan pergi Cameron Highland?

1 comments:

Faizul Osman said...

tahun melawat perak... seronok berdating kat situ...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...