Thursday, July 12, 2012

Kedai Online Pertama Nestlé!


I am SUPER excited!
Yup. You heard me right! Kedai Online Nestlé. and of course y'all know NESCAFÉ® kan? Sekarang, awak-awak semua boleh membeli-belah secara online kalau nak beli NESCAFÉ® Dolce Gusto™ personal coffee machines, delicious flavour capsule varieties and online exclusive accessories. Wait! Have you seen this before?
Tak kisahlah dekat Tesco Ipoh or anywhere but this have you seen this barista gadget look-alike?
Ini memang machine buat kopi yang sangat stylish: NESCAFÉ® Dolce Gusto™ personel coffee machines.
Sekarang, dekat rumah pun boleh buat coffee macam-macam flavours:
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Cappuccino
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Latte Macchiato
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Mocha
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Cappuccino Ice
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Chococino
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Grande Intenso
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Lungo
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Chai Tea Latte
NESCAFÉ® Dolce Gusto™ Green Tea Latte
Harga NESCAFÉ® Dolce Gusto™ bermula dari RM399 each and Coffee capsule price RM27.99.
Seem pricey? Heck no! Calculate back how money you spend on coffee. For me, I can save 
up to 60% from my actual amount spent for a month.
Selain untuk kegunaan sendiri, boleh juga dijadikan hadiah. Especially untuk ayah kita yang tersayang! or maybe for your husband.
Let's put a smile on that face!
Beli je online sebab, pembelian atas RM250 dapat penghantaran percuma.
For more info, you can go HERE and don't forget to subscribe their newsletter okay~! 

Semua barista dah boleh cari kerja lain and semua kedai kopi dah boleh tutup~JK.

3 comments:

Phat said...

wah mcm2 ada

Kesuma Angsana said...

wah skarn ni mcm2 ye.. baguslah untuk kaki2 minum kopi nescafe ni

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...