Sunday, July 8, 2012

I've been tagged!

I've been tagged by SUPER CUTE BLOGGER UNIE KITTY from Indonesia~! 
(。◕ ‿ ◕。)
Rules:
1. Post rules ini.
2. Kamu harus post 11 Random Things About Yourself (11 Hal Tentang Dirimu)
3. Jawab pertanyaan yang diberikan oleh Tagger (saya) kepadamu di post nya.
4. Buat 11 pertanyaan baru kepada orang yang kamu tag untuk dijawab.
5. Kunjungi blog mereka dan beritahu bahwa kamu telah men-tag mereka.
6. Dalam bagian tagging, kamu tidak boleh menulis kata-kata seperti ini "kamu sudah di-tag jika membaca post ini" atau kata-kata sejenis lainnya. Jadi, harus benar-benar tag 11 orang yahh ;)

11 Random Things About me!
1. Can't live without my spectacles? bookworm.
2. Love to eat!
3. Addicted to Internet. Tahap serius.
4. I have 11 black tudung. That's why kalau and perhatikan betul-betul my picture in this blog. Semua pakai tudung warna hitam. Well except pic dekat right sidebar. I can't live without it. Tak ada tudung warna hitam, tak nak keluar rumah.
5. Family-oriented.
6. Super clumsy and have a severe dementia problem, like literally.
7. I got hundreds of moles everywhere on my entire body .
8. Sebenarnya saya pemalu, even semua orang menidakkannya.
9. I'm Indomas. My dad is Malaysian and my mom, Indonesian. Riau to be exact.
10. I' m the eldest from 5.
11. Favourite words. Isn't it? kan? ek? super. 
11 Soalan from Unie Kitty.
1. Jenis kulit kamu apa? Produk skincare apa yang paling cocok buat jenis kulitmu itu?
Kombinasi. Kering dekat pipi and berminyak dekat T-zone. Skincare product yang sesuai tak tentu. I use different product for different use. Lihat SINI.
2. Bermasalah dengan mata panda gak? Kalo iya, gimana tips kamu buat menanggulanginya?
Syukur Alhamdulillah, tak. But I do put eye cream under my eye, sometime, for prevention.
3. Deskripsikan personality kamu dalam 3 kata. Berikan alasannya ya!
Clumsy, Cute and Chubby. Alasan? Cause that who I am? HAHAHA.
4. Beauty product yang paling kamu suka apa?Kenapa?
Olay Total Effect Moisturiser! I've been using this for more than 7 years. Cause it works!
5. Beauty product yang paling kamu sesali setelah membelinya apa? Kenapa?
Maybelline BB Cream. Both [Natural and Fresh] Didn't match my skin tone, buat muka berjerawat and super oily.
6. Punya hobi ajaib yang sering menuai protes gak? Share dong...
Ya. Internet and I can spend 24/7 in front of my lappy in my room. Kalau tak ada internet, boleh mati. (>________<)" My Ibu selalu marah. Yelah, at this age we shouldn't live a sedentary life. Macam-macam penyakit boleh datang, like seriously.
7. Kamu percaya gak sama cinta pada pandangan pertama?
Nope.
8. Kamu mulai belajar dandan dari usia berapa?
Thirteen. 
9. Momen paling mengharukan dalam hidup kamu apa? Share yah ^^
Everytime I win something, receive present, free stuff; it will make me terharu. HAHAHA.
10. Jenis musik apa yang paling kamu sukai? Kasih tau juga lagu favorit kamu saat ini ya..
Depends on situation. Kalau sedih, I like sentimental kinda song. Kalau happy, Rock, Pop etc. But currently Lin suka dengar Lagu "We are Young" by Fun.
11. Boros gak kalo udah megang duit? Biasanya duitnya habis buat beli apa?
Yep. Maybe? Food.
11 Pertanyaan from Cik Suzlin
This will be the hardest part. But I want to make it easier. Nak tanya apa ye? Lin tanya tentang Favourite Stuff je la ek?
Name your FAVOURITE...and why?
1. Books?
2. Food?
3. Skincare product?
4. Shampoo and conditioner?
5. Perfume?
6. Movie?
7. Person?
8. Color?
9. Things you can't live without?
10. Lotion?
11. Place to go?

8 comments:

Dini ✿ said...

thanks tag saya awak , goodluck :)

Cik Honney said...

thanks dear cuz sudi tag cik honney...

Cik Honney said...

wish u good luck ^^,

rAIHan said...

thanx tag. nnt raihan join ya..^^

Bella Razali said...

thanks tag yea sahabat :)

CikSara said...

hi dear..thanks tag saya...

Unie Kitty said...

hi..thanks udah ikutan.. nice post ^^

love from Indonesia ^^

adza irdawati said...

all the bestttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...