Sunday, July 1, 2012

Cuti Yang Panjang.

     Dah tengok video Anwar Hadi: #26 Cuti Produktif?
Actually I'm not a fan of Anwar Hadi. Semalam masa tengok youtube, tergerak pulak nak tengok kan sebab ada tajuk menarik. (^_______^)" 
As Lin pun tengah cuti sekarang ni, Lin pun rasa cuti dah sebulan lebih ni tak ada benda yang produktif pun Lin buat. Online je memanjang. Bila internet breakdown, sanggup ulang alik mamak dangan McD menumpang Wifi.
 (*_________*)"
Online, online, online.
Yang peliknya, memang lah online memanjang tapi blog entry sehari satu je.
Lin sebenarnya tengah cari idea untuk blogshop Lin. Tapi mood kreatif tu tak ada lagi. 
*alasan*

Agak-agak Lin nak jual apa?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...