Wednesday, July 4, 2012

Apa Dah Jadi Dengan Widget Follower?

Daripada semalam, dekat wodget Follower tu keluar macam ni. Kenapa ek? 
Ingatkan blog Lin ke kena. Bila Lin blogwalking semalam, rupa-rupanya semua orang pun macam tu juga.

UPDATE:
     Kak Mia cakap dia kata widget follower Lin OK. Lin try juga browser lain macam Mozilla, tapi kena masalah yang sama juga. Laptop Lin problem ke?
[klik pic di atas ni, Widget follower dekat blog lain for clear view]
Lin dah try method dekat atas ni and dah try delete widget and letak balik. Tapi still tak boleh. Kenapa ek? Macam mana nak follow blog orang.
(T___________T)

4 comments:

Mia Liana said...

eh! mana ada. kak mia tengok ni widget follower suzlin ok je... kuar. takde pape masalah pun..

#ciksuzlin said...

@Mia Liana: Ye ke kak? kenapa kalau saya buka keluar macam kat atas ni ek? (*__________*)"

ciksusu said...

internet slow tu ;) kdg2 jadi gak..hehe

#ciksuzlin said...

@ciksusu tapi saya pakai Streamyx. (X_______X)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...