Tuesday, July 10, 2012

Wowww 1001 Giveaway by Koleksi 1001 Resepi a.k.a. Kak Ida

Salam, Lin nak ajak kawan-kawan bloggers untuk sertai Giveaway Kak Ida.
Boleh menang macam-macam tau; table runner, mug, coaster, bekas tisu, Produk MyChef - Ready Meals/Dishes, Produk BABAS and paling best sekali boleh menang...
Pie Maker!
Lin teringin sangat nak menang pie maker ni. Geram tengok homemade pie yang Kak Ida buat.
Jangan lupa join tau, Tarikh Tutup: Malam Selasa 10 July 2012.
Klik SINI untuk info lanjut.
Kalau tak nak join pun tak apa. Boleh cari resepi-resepi terbaru yang mudah and simple dari blog Kak Ida. Best tau, mesti tak menyesal.
v(^____________^)v

17 comments:

nana kamarul said...

bestnya kalau dapat pie maker tu! All the best!

Hanif Idrus said...

bestnya!!!

Kesuma Angsana said...

GA yg best nnti senang sy g terjah sana!

ciksusu said...

wah menariknye!!
gutlak ye ;)

btw, folow n link kamu ;)

- zuriey - said...

thanks subscribe akak kat gushcloud.. nanti ajakla member2 lain.. akak subscribe kamu juga

kkida @ 1001resepi said...

salam,
suzlin please contact kkida @ my email address...thanks...:)

Siti Sakura said...

wah nice entry..keep it up!
sy suka psal blog ni..menarik :)
jom la mlawat blog sy jgk,msih bru lg ni..hehe..anyway thanks!
^_^

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

Jom join GA nih ..boleh menang beg,lens,perfumes,purse, dan banyak lagi!!
http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html

kkida @ 1001resepi said...

Suzlin,
kkida ingin jemput anda ke majlis wowww 1001 giveaway di Restoran Rebung...detail ada kat blog 1001resepi...thanks...please confirm kehadiran ye...:)

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html mari join sini..banyak hadiah menarikk

aisyah humaira' said...

ditag ! http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/give-away-by-b2b-collection.html

NOOR FATIN said...

gudluck lin!

rindu ko jugak ;)

Salmi Khairil said...

salam perkenalan dari saya, tahniah suzlin, insyaAllah kita jumpa di sana nanti..

Nur-nba said...

Tahniah Suzlin.. Kita jumpa hari Sabtu nanti.. :)

hasrul hassan said...

Uishhh banyak tu hadiah

Aziela said...

Nanti jumpa kat sana yer...

Zurina said...

jumpa drebung lin!..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...