Friday, June 22, 2012

Painting by Numbers!

Beberapa hari lepas dalam entry Creative Side of Us, Lin ada cakap Lin nak cerita pasal Painting by Numbers [PBN] kan? Inilah dia:
Bahagian hadapan kotak.
Bahagian belakang kotak, disertakan info tentang PBN ni. Boleh klik gambar di atas ni untuk besarkan kalau nak baca apa yang tertulis.
Bahagian dalam pula, disediakan kanvas yang dilabelkan dengan numbers, water color, brush and mini easel. Actually, ada macam-macam picture yang kita boleh pilih. Lin pilih gambar Snoopy. Cute kan?
(^_________^)
Semua barang dah ready, kita kena sediakan air untuk basuh berus and tisu.
Masa untuk mewarna!
After 3 days, baru Lin siap mewarna. Buat bila free je.
DONE!
Cute kan?kan?
Bila dah siap, boleh la letak dekat easel dia.
Teruja tak? Kalau sesiapa yang teringin, boleh beli PBN ni dekat Hinode. Alah~~kedai RM5 tu. Harga dia RM5 sekotak.

Bila last awak mewarna guna water color?

10 comments:

Jannah Latif said...

menarik! mcm yg main kaler2 guna pasir tu, ape ntah nme dia.. huhu

Pink Lavender said...

kiut laa
jom follow makneng

Masmira Masri said...

laaa ade tgk kat kedai tp xtau mende hahaha bestnyer rs mcm nk pi beli jak esok hehehehe tq 4 sharing yer

do visit n follow mine ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/wedding-kwn-leo-2.html

Ruzzezanie said...

olohhh.. comel!!!

<--- tgn dak ni kalo kaler tu, confirm tak rupe anjing dah. sobsobss :(

ஜ miss klanika ஜ said...

macam permainan kaler time tadika. hehe

Fadzmie Mohamad said...

Seronok main benda ni. Hehe. Selalu beli borong banyak-banyak untuk adik. ;)

keri ikhwan said...

cantik.. kemas je warna
cam best la plak
dah lama tak warna secara manual sejak pakai digital painting nih

AL AZRUL said...

wooo, cambest je.. smething intrstng

syAzAnA said...

murahnyaaaa rm5! fuyooooo! Nak tryyy!

CikPuanWawaOmar said...

Wah x sangka ade geng PNB... cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...