Tuesday, June 26, 2012

It's My Birthday, again!

     Yesterday is my birthday yang ke-17. Sweet 17. Tak mau mengaku umur dah meningkat tua. huhuhu. Well actually just got back from my in-law house. Tak buat apa pun. Tapi korang dah try ayam KFC yang baru? alah yang ada cornflake and rasa pedas tu.
Rasanya quite good, taste like ayam goreng pasar malam. I do prefer hot and spicy more [tak boleh komen lebih-lebih. Saya datang nak makan ayam, tak nak kena flying kick]. jk~
     It's been a year lah since my last birthday celebration [another 17th birthday of course], but this year tak ada special celebration pun. Nothing bout it, fascinating thing to blog about. Tapi~~~~~~! I won Summer Skincare Set from SHISEIDO. yippe~~~~!
     Ada WHITE LUCENT Softener Enriched W, Special Cotton Case with Facial Cotton Special Size. Nanti dah habis pakai, Lin buat review. Thank you SHISEIDO. Last April dah bagi I menang free mask. Next month bagi I one set White Lucent pulak ek. Nanti-nanti boleh lah ambil I jadi duta U k? Hehehe. 
     Semalam kami berdua tengok wayang juga. Cerita Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Best juga lah, but the fact of Abraham Lincoln jadi vampire hunter dalam cerita ni, macam kelakar sikit. Even my dad tergelak bila dengar tajuk cerita ni.
     Then after movie, we're having dinner at MBI Terrace. Currently our favourite kedai makan ialah MBI Terrace 1. Kedai no. 1 dari tepi. Why we love this place? It's because of this:
Nasi Goreng Daging [NGD]
     Normally bila kita order NGD, kuantiti daging dalam nasi tu sangat lah ciput lagi kedekut tahap dewa. Baik order Nasi Goreng Biasa perencah daging, right? But this place, [again, MBI Terrace No. 1], memang terbaik. Literally, every each bite memang akan ada daging. Nasi pun banyak, and it serve with sup daging and sambal belacan yang best. Berbaloi bayar RM4.50 pun. Kalau sesiapa orang Ipoh or maybe datang melawat Ipoh, boleh lah datang sini and enjoy this evening view in Ipoh.
Ok, back to myself again. Semalam my birthday, thanks kawan-kawan atas wish and doa anda semua. Doakan lagi banyak-banyak untuk Lin :). Terima kasih ayah ibu, for bringing me to this world and jadi SUPER SUPPORTER for me to stand. I Love you all!

Can't wait for Baby Daniel card to reach my mail box!

2 comments:

Kesuma Angsana said...

happy birthday dear.. slm kenal n dah follow u 377

dayteen lea said...

seadaap nye flamming crunch
hepi besday

and done follow u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...