Wednesday, June 6, 2012

Ipoh. Ipoh. Ipoh.

Baru sampai Ipoh semalam setelah 17 hari di Pasir Gudang.
Sebenarnya Lin tak ingat pun berapa hari Lin balik PG, tapi bila bayar duit simpan motor dekat Medan Gopeng total RM34, as sehari RM2. Baru Lin tahu dah 17 hari.
(>_______<)"
Demam batuk tak baik-baik lagi. Tekak pedih. 
Cuti sebenarnya lama lagi, tapi Lin ambil keputusan balik Ipoh as research Lin tak siap lagi, so perancangannya nak settlekan semua benda sebelum berkhidmat semula di Hospital Ipoh.
ceh~
Random Event dekat rumah hari tu:
 Bakso Tesco Seri Alam yang sedap gila, tersedap di alam semesta.
Last week ayah buat kenduri, macam buat majlis kahwin.
(>_______<)"
 Baby Tia <3
Belanja Daniel dekat McD
Laptop baru. huhuhu~
Tapi, tak tahulah kenapa balik Pasir Gudang kali ni macam bosan sikit.
Mungkin sebab kawan-kawan tak balik cuti kut,
(>_____<)"

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...