Friday, June 15, 2012

Games Obsession: The Sims 3


Semalam dengan baik hatinya En. Qushaiey buat surprise. Dia belikan Lin CD Game The Sims 3. 
Elok sangatlah, tengah-tengah bosan gila tak tahu nak buat apa ni as Internet problem, nak online pun tak boleh. Asyik menumpang Wifi McD je.
Tapi apa-apa pun I was like SUPER DUPER excited. Sampai tak tidur main game ni malam tadi. Zelda segala bagai dah tak pandang dah.
Lin memang suka gila main game The Sims ni. Game dari zaman kecik-kecik dulu.
v(^____________^)"v

Korang suka main game apa?

5 comments:

Akulah Hero said...

macam best je ni..nak try gak ah :)
http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/khatib-yang-tua.html

//~prodigious said...

The Sim memang best..Ada banyak juga koleksi game sim ni..Tapi sekarang ni dah jarang main sebab buzy sangat-sangat dengan sekolah..*sedih*

Sally Samsaiman said...

hihihi...feberet sally jugak...sangat ! hahahha...

kalau free meh la join segmen baru sally :

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/06/segmen-mybff.html

Hanif Idrus said...

bersara main game!!!
datang hantunya takler genti main...hehehhe
minat red alert, warcraft atau apa-apa game strategi perang

farah liana said...

Game ni mmg addicted gile.dulu akak smpai x tdoo mlm.pnye la,obses. Skarang dh bz tak dpt nk main dh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...