Thursday, June 14, 2012

Creative Side of Us.

Good morning Malaysia~!
Ini cerita dah basi, tapi nak bagitahu juga.
Masa balik JB hari tu sempat buatkan En. Qushaiey felt craft Batman.
Badan dengan kaki dia tak nampak sebab sama color dengan cape dia. Tangan macam buruk sikit. Gunting tak tajam. 
*alasan, walhal tangan tak bedung/tak cukup seni*
Sepatutnya bubuh stuffing or kapas buat macam soft toy tu tapi En. Qushaiey kata dia nak buat tampal kat baju or beg. So, tak bubuhlah.
Second, korang pernah dengar painting by numbers tak? Ini kit untuk mewarna guna water color. Bunyi macam senang kan? Tapi nak buat nya agak complicated sikit. Lin beli dekat Hinode Giant Sunway City, Tambun. Harga macam biasalah, RM5. Tak silap dekat semua Hinode pun ada, sebab Lin ada nampak dekat Hinode Angsana, JB dengan  Tesco Seri Alam, Pasir Gudang. InsyaAllah, nanti Lin buat review sikit. Teruja ni nak try.
(^______________^)"
Kinder Bueno tu pun Lin beli dekat Giant Sunway City, Tambun. Biasanya Kinder Bueno RM3.99, lebih kurang macam tu lah harganya kan. Tapi reduce price RM1.99. Apa lagi, Lin sambar lah satu. Kalau mahal Lin tak ambil, lagi-lagi tengah "sempit" ni.

Seronok ke cuti?

2 comments:

Akulah Hero said...

nak kinder bueno 5 bungkus.. :P
http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/apps-dalam-smartphone-itu-penting.html

Hanif said...

kalau bidang seni ni aku slow sikit...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...