Wednesday, June 6, 2012

Beli barang dekat Tesco Ipoh.

     Pagi ni Ipoh hujan, tapi sekejap je. Kami start our day dengan breakfast dekat KFC. Sebenarnya kebelakangan ni Lin suka gila makan bubur. Dalam otak ni dah tak boleh fikir menu lain. Nak masak sendiri, rice cooker Lin rosak. (>______<)" Maybe lepas ni nak minta hadiah rice cooker dari Angah, adik Lin sebab bulan ni kan birthday Lin. Hahaha~*ketawa jahat*
MAILBOX!
     Memang seronok bila dapat surat kan?kan? *jakun* Lin dapat Kotex pad sample, Birthday card from Blacksmore dengan free baucer RM5 and Pendrive Heinz as Lin antara 30 orang yang pemenang "What's Your Favourite Heinz Contest 2012".
Dah try Kotex pad yang baru ni? Lin dapat 2 keping sample overnight. Besar gila! Macam ni la baru puas hati. Nak tergolek, nak berlari segala bagai pun tak apa. Tak bocor. 
Baik hati betul Heinz company ni, hari tu dah dapat organiser warna merah favourite Lin. TQ <3.
Adik Lin yang bongsu, Daniel baru 5 tahun tapi dah pandai membaca. Hebat betul. So, I've decided nak ajar dia menulis surat. Lin beli sampul surat dengan setem siap-siap so Daniel boleh pos surat kat kakak dia yang vogue ni. 

Bila last time korang pos surat dekat sesiapa?

4 comments:

CikNuruI said...

wahh..bestnyer dpt hadiahh..

Hetty Hernani said...

pinjam hadiah boleh?

#ciksuzlin said...

Huhuhu. memang best~ awak nak bagi hadiah kat saya tak? ngeh.

#ciksuzlin said...

Boleh2. Huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...