Thursday, May 24, 2012

Tell the world I'm coming home.

     Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ke-4 Lin di Pasir Gudang. Setakat ni tak ada buat apa-apa (>_____<)" Kelmarin ajak Baby Daniel dinner dekat McDonald.
 
 
Then semalam kami pergi City Square JB. Jalan-jalan je. Mati kutu sebab tak tahu nak buat apa sebenarnya, terperap dekat rumah 24/7 pun tak best juga. Nak kerja malas pula (>_____<)" 
     Ayah beli Kinohimitsu Collagen, tapi ayah tak makan sebab allergic. Collagen ni baik untuk kulit kan-kan? So, Lin makan lah sampai habis. Tak elok membazir, lagipun tinggal 4 botol je dalam dia. wawawa~ 

Otak jammed bila tak pegang komputer, internet sehari.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...