Tuesday, May 1, 2012

Quick Updates.

Went to Olay 1 Application Challenge! @Watson Kinta City. Ingatkan dapat the whole bottle of their new product, which is Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Cream so I can give it to my mom or my dad. Tapi disebabkan Lin muda lagi, dia tak mau bagi (>____<) So, she [nama dia Intan] give me Facial Cleanser instead. ngeh~ anyway, Thanks Olay!


Went to Celcom Center, Greentown. Simcard rosak, since last 2 weeks, I think. Tak sempat nak pergi Celcom Center, bajet busy. Lagipun bukan Lin guna sangat Celcom, [to be exact, I don't care if I do have handphone or not. Lin lagi suka guna telefon rumah, lagi murah]. Tukar sim baru dalam pukul 1 then pukul 2 petang macam tu dah boleh pakai. Well, 1st time sangat berpuas hati dengan perkhidmatan Celcom. Have a really bad experience with Celcom though. Macam dulu masa 1st time register for 1+5 plan, Lin still kena bayar kalau call my registered sub-line [which is supposed to be free] sampai bil cecah RM700! (x______X)" Tapi tak kisahlah, Lin buat report. Tapi dah dekat 2 bulan lebih! still tak ada response sampai Lin kena buat report 3 kali baru OK. pffftt~~! Cerita lain: Last 2 years masa event MARTRADE dekat Stadium Ipoh, Celcom ada buat roadshow and buat lucky draw. I win Blackberry, like seriously. Masa pergi claim hadiah dekat booth, they ask for my details, address etc. and diorang cakap nanti diorang pos hadiah tu. Sampai la ni, habuk pun tarak. Sad o that time~~~.
Free Sample! from Laurier.


Pencuci Muka? As sekarang ni dah tak guna toner yang sepatutnya menanggalkan lebihan sisa-sisa kotoran yang ditinggalkan oleh pencuci muka [sekarang Lin guna Hado Labo lotion]. Lin perasan yang muka macam naik bintik-bintik. Kiranya, Oxy sekarang dah tak berkesan ke apa? Lin guna Oxy dah bertahun, and baru-baru ni Lin perasan texture Oxy Whitening Facial Wash macam lain. Cair gila. Nak kata expired, tak pula. Nak kata tak ori, Lin beli dekat Watson/Guardian. or maybe I should change back to my old toner? pfftt~.


Favourite Junk Food! yeah~ dah lama tak makan.
Rambut gugur. Bukan sebab rambut putus ke apa. Tapi tercabut dari akar. Lin agak kulit kepala Lin problem la. Dah try macam-macam. (T_____T)" Ada tips tak?


Exam Mode. I guess that means I should stop procrastinating.


Laptop. Like seriously, dia buat bunyi macam dubstep and sometime macam dekat hospital pun ada. Bunyi macam orang nak mati, literally. tut...tut...tut...tut... hah~! batery dia kejap charging, kejap tak. continuously~ My hubby said, elok la tu. Dia pun dah lama berkhidmat [almost 6 years]. Dah tanya dekat "pakar", he said bukan power supply or batery yang rosak, tapi motherboard. Laptop ni sekarang tengah tunggu masa je la kot. Nak beli lappy baru, tapi tak ada duit. (T_____T) Ada orang nak belanja kitalappy Toshiba yang baru tu tak? 
IKEA. Bila tengok katalog Ikea, tak sabar nak ada rumah sendiri (>______<)".


Saya Gemuk. Jealous gila tengok Fatin dah kurus sekarang. 


p/s:..meroyan, sikit.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...