Monday, May 14, 2012

Ok. I'm finally back.

     Baru sampai dari Sungai Petani pukul 2 pagi tadi. Hari ni ada last paper pukul 9 pagi; last paper. To be honest, entah apa-apa kita jawab.(>______<)" Tawakkal je la. As tadi last paper, maknanya cuti sem 2 bulan dah start! Rasa macam nak balik JB, tapi macam ada dua, tiga perkara yang perlu diselesaikan sikit especially buku log yang belum ambil dekat hospital and Research. Disebabkan dua benda ni, kita rasa rasa excited and tak berapa excited at the same time.
     Tak tahu nak buat apa cuti 2 bulan ni. Nak kerja macam malas. Kalau ada geng best lah juga. Sekarang otak tengah blur, tak nak fikir apa-apa dulu. Nak bagi otak "tempoh bertenang".

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...